شرکت مهندسی بازرگانی اسکدار
(سهامی خاص)
شماره ثبت:114201
بازرگانی

بازرگانی

شرکت مهندسی بازرگانی اسکدار از سال 1374 اقدام به فعالیت در حوزه ی واردات و صادرات نموده و همچنین لازم به ذکر است که شرکت اسکدار قادر به صادرات و واردات تمامی کالاهای مجاز و مشروط بوده و در این زمینه از سابقه درخشانی برخوردار است.

قانون مقررات صادرات و واردات ایران

  1. کالاهای مجاز: کالاهایی است که صدور یا ورود آن با رعایت ضوابط نیاز به کسب مجوز ندارد.
  2. کالاهای مشروط: کالاهایی است که صدور یا ورود آن با کسب مجوز امکان پذیر است.
  3. کالای ممنوع : کالایی است که صدور یا ورود آن به موجب شرع اسلام (به اعتبار خرید و فروش یا مصرف) و یا به موجب قانون ممنوع گردد.

* واردات و صادرات مقاطع فولادی

شرکت مهندسی بازرگانی اسکدار جهت واردات و صادرات انواع مقاطع فولادی مجاز از جمله لوله، نبشی، تمامی ورق های فولادی و همچنین ورق های استنلس استیل دارای آمادگی لازم می باشد .

* سایر محصولات صادراتی شرکت مهندسی بازرگانی اسکدار:

خرما:

از آنجا که ایران کشوری دارای مناطق گرم و خشک بوده و برای پرورش انواع خرما بستر بسیار مناسبی را دارد، امکان صادرات خرما به کشورهای مختلف را نیز دارد. نژاد و جنس خرما در ایران تنوع زیادی دارد، که سالیانه تا 400 هزار تن به کشورهای مختلف صادر می‌شود.

صادرات خرما مضافتی:

به عنوان یکی از گزینه‌های همیشه پرطرفدار به کشورهای خارجی صورت می‌پذیرد، پوست این نوع خرما به راحتی از گوشت جدا شده و از آن شیره خرما نیز گرفته می‌شود. بنابراین بدیهی است که صادرات خرما مضافتی مرغوب سود بسیار بالایی نیز به همراه داشته باشد.

  • صادرات خرما زاهدی: که از آن با نام خرما قصب نیز شناخته می‌شود، از ارقام مختلف خشک خرما از ایران به کشورهای دیگر انجام می‌شود. این نوع خرما به طور میانگین در کل کشور در حدود 1000تن برداشت می‌شود با صادرات خرما زاهدی سود بالایی نصیب کشور ایران خواهد شد.
  • برای صادرات خرما یکی از گزینه‌ها با نام خرما کبکاب نیز در میان اقشار مختلف و کشورهای دنیا طرفداران زیادی دارد، صادرات خرما کبکاب در ایران بیشتر به صورت نارس و رطب انجام خواهد شد. جالب است بدانید که این نوع خرما طعم تلخی دارد، اما خاصیت بسیار زیادی دارد.
  • از گران‌ترین و مشهورترین خرماهای صادراتی می‌توان به خرما پیارم اشاره کرد، که به نسبت سایر انواع خرما کمی خشک‌تر بوده و پوست آن به راحتی از گوشت جدا نمی‌شود. صادرات خرما پیارم به جهت طعم و شیرینی بسیار عالی که دارد، طرفداران زیادی در سراسر دنیا دارد.

 عسل:

ایران یکی از بزرگ ترین صادر کنندگان عسل مرغوب است که در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد. چرا که همه مردم دنیا می دانند که ایران یکی از بهترین پرورش دهندگان زنبور عسل است و به جهت برخورداری از منابع غنی و پوشش های گیاهی گوناگون، بهترین عسل طبیعی را تولید و روانه بازار می کند.

به جرات می توان گفت عسل صادراتی ایران یکی از محبوب ترین مواد غذایی است که در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد. این امر به برکت شرایط محیطی و اقلیمی ایران فراهم آمده است که موجب گردید پوشش گیاهی بکر و مختلفی از سرتاسر ایران را پوشش دهد و به دنبال آن ما به مرغوب ترین عسل طبیعی دست یابیم و در امر صادرات این محصول موفق تر از همیشه وارد عرصه رقابت شویم. این ماده یکی از مناسب ترین محصولات غذایی برای صادرات است چرا که فاسد نمی شود و این امر حمل و نقل محصول و رساندن عسل سالم را برای صادر کننده مقدور می سازد.

خشکبار:

بر اساس آخرین آمار و اطلاعات ارائه شده از طرف وزارت جهاد کشاورزی ایران در جایگاه اول تا سوم تولید 4 نوع خشکبار در جهان قرار دارد. از این حیث ایران از نظر تولید پسته، گردو، بادام و فندق در جهان جزو کشورهای پیشتاز است سرمایه گذاری در در این بخش توصیه می شود. بر این اساس می توان خشکبار تولیدی ایران را به عنوان خشکبار درجه یک جهانی که مشتریان زیادی در سطح جهان دارد طبقه بندی کرد. به گفته بسیاری از کارشناسان خرما، پسته و بادام و گردو و حتی فندق ایران دارای طعم و مزه به مراتب بهتر از سایر کشورهای جهان است و این به دلیل وجود شرایط مناسب کشت این محصولات در ایران می باشد. هر چند سطح محصولات زیر کشت ایران نیاز به بازنگری و توسعه فراوان تری دارد و باید در این زمینه های سرمایه گذاری بیشتری کرد اما با این وجود بسیاری از مشتریان خارجی حتی محصولات خشکبار ایران را به عنوان بهترین محصولات می دانند.

ایران دارای محصولات کشاورزی نمونه ای در دنیا است و بخش قابل توجهی از سهم صادرات محصولات به این حوزه تعلق دارد. وجود اقلامی مانند پسته ، بادام، گردو، فندق و خرما و یا سایر محصولات خشکبار در ایران باعث شده تا بسیاری از مشتریان جهانی توجه ویژه ای به محصولات ایران داشته باشند و همواره از مشتریان اصلی محصولات ایران باشند. بر اساس آخرین امار میزان صادرات خشکبار در ایران حدود 950 میلیون دلار تخمین زده شده است.